Du skal bare finde ud af det

Babyens køn

Baby

Bestem kønnet - med undfangelseskalender fra Kina

Pige eller dreng? Med den legendariske kinesiske undfangelseskalender kan du måske finde ud af, hvilket køn din baby får, før du bliver ultralydsscannet. Det er selvfølgelig ikke videnskabeligt bevist - men det er helt sikkert meget sjovt. Hvorfor ikke give det et forsøg!

Indhold

  1. Hvilket køn får min baby?
  2. Bestem kønnet på din baby: Sådan gør du
  3. Hvornår kan du bestemme kønnet?
  4. Bestemmelse af din babys køn: Hvad er der galt med denne metode?

-------------------------------------

® Tip: Oplev Studio Belize Design Studio for baby- og børneprodukter - Oplev nu!

-------------------------------------

Baby: Bestem køn - Undfangelseskalender - Kina

Indhold

  1. Hvilket køn får min baby?
  2. Sådan bruger du den kinesiske befrugtningskalender
  3. Kinesisk befrugtningskalender: Hvornår kan du bestemme kønnet?
  4. Kinesisk undfangelseskalender: myte eller sandhed?

kinderkleiderschrank-kindergadrobe
MOKU
Børnenes garderobe

1. Hvilket køn får min baby?

Er du nysgerrig efter at vide, om du snart kan vise verden en lille pige eller en dreng? Kan du næsten ikke vente på, at ultralyden afslører kønnet på din baby? Så er der et spændende alternativ til dig: den kinesiske befrugtningskalender, som siges at have en utrolig høj nøjagtighed, når det gælder om at forudsige køn. Men hvor pålidelig er denne metode egentlig?

wickelkommode-weiss
Pusleplads MOKU
Højdejusterbar og modulær

2. Sådan bruger du den kinesiske undfangelseskalender

Denne særlige kalender kombinerer sol- og månecyklusser for at bestemme kønnet på din baby. Du beregner først din månealder og slår derefter op i den måned, hvor din baby forventes at blive født. Symbolerne i tabellen fortæller dig, om du kan se frem til en dreng eller en pige.

baby-maedchen-junge

3. Kinesisk undfangelseskalender: Hvornår kan du bestemme kønnet?

krabbelmatte-baby
EverMat kradsemåtte
Ekstra hudvenlig - vegansk læder

Selvom dit barns køn bestemmes allerede ved befrugtningen, udvikler kvindelige og mandlige embryoner sig i starten på samme måde. Produktionen af testosteron begynder først hos drenge fra 7. uge, mens udviklingen hos piger starter lidt senere. Kønsorganerne hos begge køn begynder at udvikle sig fra 11. uge, selvom en præcis bestemmelse ved hjælp af ultralyd først er mulig senere.

Det mest spændende øjeblik for vordende forældre er ofte den anden ultralydsscanning mellem 19. og 22. uge - forudsat at barnet viser den rigtige side.

Hvis du ikke vil vente, kan den kinesiske befrugtningskalender bruges til tidlig forudsigelse - enten kort tid efter befrugtningen eller allerede i planlægningsfasen.

RICKI RACKA
Klatretrekant med rutsjebane

4 Kinesisk undfangelseskalender: myte eller sandhed?

Skeptikere spekulerer på, om befrugtningskalenderen er mere end bare et festtrick. Der er rapporter om en hitrate på 85%, men hvor realistiske er disse tal? Det siges, at kalenderen oprindeligt blev udviklet i Kina i det 13. århundrede for at hjælpe den kejserlige familie med at planlægge mandligt afkom. Troværdigheden af disse historier er dog omstridt.

krabbelmatte-braun
MICRO
Pusleunderlag - Vegansk læder

Virkeligheden: Kinesisk befrugtningskalender = 50% hitrate

Undersøgelser, som den af professor Eduardo Villamor fra University of Michigan, viser, at kalenderens hitrate er tættere på 50% - ikke bedre end at slå plat eller krone.

Ikke desto mindre kan det være sjovt at afprøve den kinesiske befrugtningskalender og se, om forudsigelsen er præcis. Men sæt ikke forventningerne for højt!

Har "Kinesisk undfangelseskalender: Dreng eller pige - sådan finder du ud af det" gjort dig nysgerrig, fået dig til at smile eller informeret dig? Så giv os et like eller del denne artikel med dine venner. Din feedback er vigtig for os - følg os på Pinterest, Facebook, Instagram, Flipboard og Google News for at sikre, at du ikke går glip af nyheder.

×