Læs højt

Godnat-historier

Læs højt

Godnathistorie - Smukke historier at falde i søvn til

Her finder du smukke og lærerige godnathistorier med humor til børn i alderen 0-2 år. De er skrevet for at stimulere fantasien og gøre det lettere for dit elskede barn at falde i søvn - god fornøjelse med at læse dem.

-------------------------------------

® Tip: Oplev Studio Belize Design Studio for baby- og børneprodukter - opdag det nu!

-------------------------------------

Godnathistorier

  1. Spændende historier inden sengetid

1. Spændende historie inden sengetid:

1.1 Historie 1: De forsvundne nøddetærter i Nagershausen

I den lille, rolige by Nagershausen, omgivet af frodige grønne enge og tætte skove, boede en særlig klog mus ved navn Max. Max var ikke nogen almindelig gnaver. Nej, han var kendt som den bedste detektiv i hele nabolaget. Hans skarpe hjerne og detektivinstinkter havde allerede løst mange mysterier, som havde forvirret indbyggerne i Nagershausen.

En dag blev den fredelige atmosfære i Nagershausen forstyrret af en spændende nyhed. Alle lagrene af nøddetærter var forsvundet fra den venlige muldvarp Mayers bageri i løbet af natten. Nøddetærterne var berømte i hele byen og var især populære blandt de yngste indbyggere.

Uden tøven begav kriminalbetjent Max sig til bageriet for at undersøge sagen. Han undersøgte omhyggeligt gerningsstedet, ledte efter spor og afhørte vidner. Det varede ikke længe, før Max bemærkede små poteaftryk, der førte fra bageriet mod den gamle egeskov.

kletterdreieck-mit-rutsche-baby
RICKI RACKA
Klatretrekant med rutsjebane

Med sit forstørrelsesglas i poten fulgte Max sporene, der førte gennem den tætte underskov og forbi rislende bække. Til sidst stoppede sporene ved et gammelt, hult egetræ. Max spidsede ører og hørte bløde, smaskende lyde inde fra træet.

Med stor forsigtighed nærmede Max sig egetræet og tog et kig ind. Der fandt han en familie af markmus, der nød de stjålne nøddetærter. De små tyve blev først forskrækkede over synet af ham, men Max, som ikke bare var en fremragende detektiv, men også et meget klogt dyr, besluttede sig for at give dem en chance.

Han forklarede markmusene, hvor vigtigt det er at være ærlig og at respektere andres arbejde. De små mus, som nu var klar over, hvad de havde gjort, lovede aldrig at stjæle igen og tilbød at hjælpe hr. Mayer med at lave nye nøddetærter.

krabbelmatte-baby
EverMat kravlemåtte
Ekstra hudvenlig - vegansk læder

Så Max vendte tilbage til byen med de angrende markmus, hvor de fortalte deres historie og undskyldte. Indbyggerne i Nagershausen, som var dybt imponerede over den lille detektivs visdom og venlighed, besluttede sig for at tilgive markmusene.

Fra den dag arbejdede markmusene side om side med hr. Mayer i bageriet og blev belønnet for deres hårde arbejde med de lækreste nøddetærter. Og detektiv Max? Han blev mere end nogensinde fejret som en helt, ikke kun fordi han havde løst mysteriet, men fordi han havde vist, at tilgivelse og samarbejde er de bedste ingredienser til et lykkeligt liv sammen.

Og sådan slutter historien om detektiv Max, som ikke kun var en stor efterforsker, men også en sand ven og lærer for alle indbyggerne i Nagershausen.

Er du på udkig efter designprodukter til babyværelset? Oplev Studio Belize nu!

×