Idéer

Spil til babyshower

Du kan arrangere et vidunderligt babyshower med disse spilidéer.

Spil

Sådan gør du dit babyshower uforglemmeligt

Er du ved at planlægge et babyshower og leder efter de bedste spilidéer til at gøre festen spændende og underholdende?

Så er du kommet til det rette sted! Baby shower-spil er nøglen til en vellykket fest, der både er sjov og skaber uforglemmelige minder. Her er nogle fantastiske babyshower-idéer til din næste fest.

God fornøjelse med læsningen!

Indholdsfortegnelse

  1. Matchende babybilleder
  2. Flaske pong
  3. Udfordring med bleskift
  4. Kreativt design: Mal hagesmække eller bodyer
  5. Genkende børnerim
  6. Få "fostersækken" til at sprænge
  7. Design et mindealbum
  8. Konkurrence om at drikke af flaske
  9. Gætte babyens navn
  10. Anslå mavens omkreds
  11. Smag på babygrød
  12. Væddemål om baby
  13. By-land-flod til babyshower
  14. Mærk babyredskaber
  15. Kreativ babybule
  16. Babyshower - ofte stillede spørgsmål

1. Fordel babybilleder

Saml babybilleder af gæsterne på forhånd, og læg dem frem til festen. Alle skal matche billederne med de rigtige personer. Den person, der har flest korrekte matches, vinder.

2. Pong med sutteflasker

Sæt tomme sutteflasker op, og giv gæsterne små bolde. Spillet går ud på at kaste boldene ned i halsen på flaskerne. Den, der rammer flest bolde, vinder.

3. Udfordring i bleskift

Lav en konkurrence, hvor gæsterne skal svøbe en dukke så hurtigt og korrekt som muligt. Brug et stopur til at måle tiden. Denne leg giver anledning til mange grin og er god motion for de kommende forældre.

4. Kreativt design: Mal hagesmække eller bodyer

Start babyshoweret med en kreativ leg, hvor gæsterne skal male hvide hagesmække eller bodysuits. Brug stofkridt, og giv gæsterne tid til at færdiggøre deres design. Den kommende mor vælger det smukkeste design til sidst. Disse personlige babybodyer og hagesmække er ikke kun et vidunderligt minde, men også en fantastisk gave til babyshower.

5. Genkend børnerim

Del gæsterne op i to hold, og spil velkendte børnerim. Holdene skal genkende sangene så hurtigt som muligt og synge ordene. Der gives point for at gætte og synge med. Holdet med flest point vinder.

6. Spræng "fostersækken"

Balloner placeres under gæsternes tøj. De skal sprænge ballonerne uden at bruge hænderne. Det giver masser af sjov og latter.

7. Design et souveniralbum

Lav et album, hvor hver gæst dekorerer en side. Billeder af gæsterne, dekorationer og ønsker for babyen gør albummet til et værdifuldt minde for den kommende mor og babyen.

8. Flaskedrikkekonkurrence

Fyld sutteflasker med mælk, og lad gæsterne konkurrere mod hinanden i hold på to. Den, der tømmer flasken hurtigst, har vundet. Denne leg er både sjovere og sværere, end den lyder.

9. Gæt babynavne

Lad gæsterne skrive forslag til barnets navn ned. De kommende forældre kan så vurdere navnene eller gætte, hvem der foreslog hvilket navn. Det skaber en masse snak og kan hjælpe forældrene med at finde et navn.

10. Vurder mavens omkreds

En sjov leg, hvor gæsterne skal anslå omkredsen af den kommende mors mave. I stedet for et målebånd kan du bruge et bånd. Alle klipper et stykke af, som skal svare til mavens omkreds. Til sidst måles det, og den gæst, der kommer tættest på, vinder.

11. Smag på babymad

Find forskellige typer babymad frem, og fjern etiketterne. Gæsterne skal smage og gætte, hvilken smag det er. Den, der gætter flest smagsvarianter korrekt, vinder.

12. Væddemål om babyen

Lad gæsterne komme med forudsigelser om babyen, f.eks. øjenfarve, vægt, højde eller hårfarve. Skriv forudsigelserne ned, og sammenlign dem, når babyen er født. Vinderen får en lille belønning af moren.

13. by-land-flod til babyshower

Denne version af det klassiske city-country-river-spil er tilpasset til babyshower-temaet. Kategorierne kan være babyens navn, babyudstyr, børnerim eller problemer med at få tænder. En gæst siger alfabetet i hovedet, en anden råber "Stop!", og alle udfylder kategorierne med det navngivne bogstav.

14. Føl babyens redskaber

Bed gæsterne om at medbringe små gaver til babyen, f.eks. sutter eller badetermometre. Disse pakkes i en pose. Den kommende mor skal stikke hånden ned i posen med bind for øjnene og gætte, hvad hun mærker. Hvis hun gætter rigtigt, får hun lov til at beholde gaven.

15. Kreativ babybule

Lad gæsterne male den vordende mors babybule med hudvenlige farver. Tag et billede af resultatet som et varigt minde. Alternativt kan man lave en gipsafstøbning af bulen og male den senere.

16. babyshower - ofte stillede spørgsmål

1. Hvad laver man til et babyshower?

Man fejrer den kommende fødsel med familie og venner, spiser kage og snacks, pynter op, spiller sjove spil og medbringer gaver.

2 I hvilken måned holder man babyshower?

Normalt i graviditetens sidste trimester. Planlægningen bør starte mindst to måneder før.

3. Hvem arrangerer babyshoweret?

Som regel de kommende forældres nærmeste familie eller venner, ofte hjemme hos de kommende forældre.

×